simFlight – Member Map


In navolging van Aerosoft heeft nu ook simFlight een Member Map utility toegevoegd aan zijn Forum. simFlight wordt door al zijn vele websites c.q. Forum internationaal goed vertegenwoordigd. Derhalve konden we niet achter blijven. Het blijft toch altijd leuk om te zien waar vele flightsimmers zitten. Zelfs op eilanden zijn ze al waargenomen. Hier vindt u de simFlight Member Map.

Subscribe
Kennis van
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
7 mei 2011 12:10

Misschien dat de naam Member een beetje overdreven is. Wel leuk om te zien waar de flightsimmers zitten. Althans dat is de achterliggende gedachten. Helaas nog geen andere flightsimmers bij mij in het dorp.

Rob

maikel - pe1123
2 mei 2011 19:31

Heeft voor mij geen meerwaarde hoor Karel. Enkel vindt ik het zelf wel leuk om te zien waar zoal simmers zitten dus vandaar dat ik mezelf voor andere op de kaart gezet heb. Geven & nemen zal ik maar zeggen.

Karel
1 mei 2011 16:19

Ben je nu gelukkig dat je een member bent?

Kareltje

maikel - pe1123
1 mei 2011 11:22

er staan er maar weinig op de kaart. misschien doordat je moet inloggen, want ik wordt inmiddels een beetje moe van altijd weer inloggen op sites weet ik.

alles okey met Rob btw? 😉

28 april 2011 11:12

Leuk, weten we ook waar dat plaatsje ligt. Ik ben nog steeds de enige flightsimmer in mijn klein dorpje 😉
Rob

6
0
Would love your thoughts, please comment.x