simFlight – Member Map

6


In navolging van Aerosoft heeft nu ook simFlight een Member Map utility toegevoegd aan zijn Forum. simFlight wordt door al zijn vele websites c.q. Forum internationaal goed vertegenwoordigd. Derhalve konden we niet achter blijven. Het blijft toch altijd leuk om te zien waar vele flightsimmers zitten. Zelfs op eilanden zijn ze al waargenomen. Hier vindt u de simFlight Member Map.

6
Laat een reactie achter

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Misschien dat de naam Member een beetje overdreven is. Wel leuk om te zien waar de flightsimmers zitten. Althans dat is de achterliggende gedachten. Helaas nog geen andere flightsimmers bij mij in het dorp.

Rob

maikel - pe1123

Heeft voor mij geen meerwaarde hoor Karel. Enkel vindt ik het zelf wel leuk om te zien waar zoal simmers zitten dus vandaar dat ik mezelf voor andere op de kaart gezet heb. Geven & nemen zal ik maar zeggen.

Karel

Ben je nu gelukkig dat je een member bent?

Kareltje

maikel - pe1123

er staan er maar weinig op de kaart. misschien doordat je moet inloggen, want ik wordt inmiddels een beetje moe van altijd weer inloggen op sites weet ik.

alles okey met Rob btw? 😉

Leuk, weten we ook waar dat plaatsje ligt. Ik ben nog steeds de enige flightsimmer in mijn klein dorpje 😉
Rob