Open dag HCC-FlightSimulator op zondag 29 mei


Het staat al in de agenda van simFlight.NL. De datum 29 mei 2011. Noteer deze datum ook alvast in uw agenda, namelijk:

Op zondag 29 mei organiseert HCC-FlightSimulator een Grote Open dag in het Militaire Luchtvaart Museum te Soesterberg. We proberen bij zoveel mogelijk museumvliegtuigen een simulator te plaatsen die dat toestel laat vliegen. Alle aspirant-piloten mogen dan virtueel de museumkisten uitproberen. Buiten alle HCC-FlightSimulator leden, met hun partner en (klein)kinderen, is er nog veel meer bezoek, want het museum is die dag (zoals het gehele jaar) gewoon geopend en gratis toegankelijk.

De aanmelding voor deelnemers is gestart via de site: www.hccflightsimulator.nl. De sluiting van de inschrijving is op 15 april, dus wacht niet tot het laatste moment want we willen een zo groot mogelijke diversiteit aan vliegtuigen bemannen.

Ook vindt u een extra menu op onze site “Open dag 2011” waarin veel informatie te vinden zal zijn voor de deelnemers en de bezoekers. Zet dus deze datum in elk geval ook alvast in uw agenda !!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x