FSDeveloper – Fictive Airport

In het forum van FSDeveloper.com zijn vele developers bezig om hun creatie aan het grotere publiek te laten zien, met betrekking tot b.v. scenery bouw. Een leuk project om te volgen is de bouw van een fictief vliegveld. De textures zijn van hoge kwaliteit. Er wordt veel aandacht besteed aan de run- en taxiways. Benieuwd hoe de gebouwen er uit gaan zien. U kunt het project hier zelf volgen.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
maikel - pe1123
5 februari 2011 12:56

Okey, dat ziet er wel heeeel mooi uit zeg. Ik zag nog iets van 50 fps ook staan dus dat is al helemaal verrassend. Deze ontwikkelaar moet maar snel met orbx ofzo samen gaan werken. Mooi en mooi wordt dan prachtig. 🙂

1
0
Would love your thoughts, please comment.x