Slovenia 4 FSX – Service Pack 1

Nog even onder de aandacht: Een scenery, download van 4.1 Gb !!! En dat is dan nog maar deel 1 van de scenery “Slovenie”. Incl. 12 vliegvelden en het mooie van FSX is dat er 3 daarvan met een zogenaamd ’sloped runway’ is. Dus alleen geschikt voor FSX. De screenshots zien er veel belovend uit. Een Youtube promo van 10 minuten is te zien via simMarket. Een review kunt u hier lezen. (engels). En 2 weken geleden is er een Service Pack voor uitgekomen. Wanneer deel 2 uitkomt is nog niet bekend.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
7 januari 2011 21:36

En ter aanvulling, deel 2 zou zo rond eind juni dit jaar nog kunnen uitkomen. Incl. 10 vliegvelden.
Iemand al ervaring met deze scenery ?

Rob.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x