Microsoft Flight – Add-on Store ?

Met de komst van Microsoft Flight blijft het speculeren wat het gaat worden. Owen Hewitt, een flightsim software developer, heeft daar ook iets over geschreven op zijn weblog. Hij denkt dat het de kant op kan gaan zoals het ook met de Apple software kan gaan. Een centrale plaats, vooraf gescreend, waar je de add-on software kan aanschaffen. Wat betekend dat voor de online winkels ? Gaan wij over naar MS Flight of bied Fs2004/FSX ons nog voldoende ? Wordt een leuk jaar 2011 😉

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Karel
4 januari 2011 12:49

Prima ontwikkeling dat de add-ons eerst worden bezien op kwaliteit.

Ook goed voor de matige software ontwikkelaars, zijn we direct ook kwijt.

Wordt een leuk 2011

Kareltje die al te veel rommel (op voordracht) heeft gekocht

1
0
Would love your thoughts, please comment.x