Beste wensen voor 2011 !!

Voor alle simFlight lezers wens ik u de allerbeste wensen voor 2011 toe.

Dat 2011 ook maar weer een mooi Flightsim jaar mag worden. Spannend met de ontwikkeling van Microsoft Flight. Maar gezien de vele Fs2004 en FSX vliegers verwacht ik dat het nog een moeilijke strijd zal gaan worden. Toekomst zal het leren. En wat zijn uw voornemens voor het jaar 2011. Ik zelf wil toch echt eens mijn Simkits cockpit gaan afbouwen, nog een aantal mooie scenery’s c.q. software installeren, paar leuke VFR vluchtjes maken, start maken met zweefvliegen op EHTL, wat Flightsimmers in het land gaan bezoeken etc etc… en uiteraard zal ik proberen u te voorzien van wat dagelijks nieuws wat er zoal omgaat in het ‘kleine’ Flightsim wereldje.

Veel geluk en gezondheid !

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x