Danny heeft simFlight.NL verlaten

2

De opvallende lezer van simFlight.NL is het misschien al opgevallen. Er zijn geen newsposts meer op naam van Danny. Danny heeft het team van simFlight.NL een tijdje mogen versterken. Mooie newsposts zijn er verschenen van zijn kant. Ook hij heeft een tijdje zijn inbreng gehad in onze mooie hobby. Echter binnen het team hebben zich een aantal zaken voor gedaan die niet binnen de spirit van onze hobby passen. Derhalve heeft Danny het team van simFlight.NL mogen verlaten.

[Update: Danny’s image removed on his request]

2
Laat een reactie achter

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
maikel - pe1123

Inderdaad bedankt voor de nieuws items.

Maar eerlijk gezegd heb ik wel een wat zure ‘smaak’ betreffende het steeds terug kerende onderwerp van zoeken naar illegale software bij Danny. Hij miste wat mij betreft vaak de kern van de berichtjes / onderwerpen.

Nogmaals bedankt en nogmaals goed uiteinde en natuurlijk veel plezier met de rest van de gedeelde hobby.

Danny, je had leuke stukjes! Succes nog met je verdere verloop van het leven en anti-piracy activiteiten 😉 Happy new-year!

groetjes!