Danny heeft simFlight.NL verlaten

De opvallende lezer van simFlight.NL is het misschien al opgevallen. Er zijn geen newsposts meer op naam van Danny. Danny heeft het team van simFlight.NL een tijdje mogen versterken. Mooie newsposts zijn er verschenen van zijn kant. Ook hij heeft een tijdje zijn inbreng gehad in onze mooie hobby. Echter binnen het team hebben zich een aantal zaken voor gedaan die niet binnen de spirit van onze hobby passen. Derhalve heeft Danny het team van simFlight.NL mogen verlaten.

[Update: Danny’s image removed on his request]

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
maikel - pe1123
29 december 2010 17:03

Inderdaad bedankt voor de nieuws items.

Maar eerlijk gezegd heb ik wel een wat zure ‘smaak’ betreffende het steeds terug kerende onderwerp van zoeken naar illegale software bij Danny. Hij miste wat mij betreft vaak de kern van de berichtjes / onderwerpen.

Nogmaals bedankt en nogmaals goed uiteinde en natuurlijk veel plezier met de rest van de gedeelde hobby.

29 december 2010 12:44

Danny, je had leuke stukjes! Succes nog met je verdere verloop van het leven en anti-piracy activiteiten πŸ˜‰ Happy new-year!

groetjes!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x