McPhat Studios – PMDG MD-11 Textures HD Cargo

McPhat Studios staat bekend om hun teken kwaliteiten. Het uitbrengen van hoge definitie textures voor vliegtuigen. Voor de PMDG MD-11 hebben zij een aantal liveries uitgebracht en er wordt nog steeds gewerkt aan nieuwe liveries. Bekijk deze maar eens hier in de winkel van McPhat Studios. Vandaag is de World Airliners 4 Cargo uitvoering voor de MD-11 uitgekomen. Weer 7 mooie HD textures voor de PMDG MD-11.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
maikel - pe1123
20 december 2010 16:39

Ik had hier laatst ook al een naar gekeken. Ziet er wel heel erg mooi uit, maar ik zit meer te wachten op scherpere cockpit textures.

Vooral voor de level-d 767 en pmdg 747.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x