Aviodrome – FS Lan Party

Voor alle computerliefhebbers en piloten van alle leeftijden is er op 5 maart 2011 een FS LanParty. De flightsimulator Lanparty is ontstaan uit het wereldberoemde FSWeekend. In een lanparty zijn alle computers middels een netwerk aan elkaar verbonden. Op deze manier is het dus mogelijk om elkaar te treffen in de lucht !! Tevens is er natuurlijk ook naast het vliegen het sociale aspect van dit evenement, op deze manier kun je met gelijkgestemden praten over je hobby en daarnaast kun je de persoon zien welke je al jarenlang online treft. Dit event is zoals gezegd voor de gehele community, vliegclubs, virtuele airlines etc.


 Ook als bezoeker ben je welkom om eens te zien hoe virtuele piloten en luchtverkeersleiders elkaar treffen in het virtuele luchtruim!  Wil je deelnemen aan dit evenement of wil je meer informatie? Kijk op de website http://www.fslanparty.nl.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
14 februari 2011 20:39

Helaas,

Gelezen op Twitter: Deze LanParty is gecanceld i.v.m. te weinig aanmeldingen. Dan maar vanaf thuis online gaan vliegen 😉

Rob

1
0
Would love your thoughts, please comment.x