Flight Simulator Training – Nieuwsbrief Kerst

Flight Simulator Training, gevestigd op Schiphol Oost, is net met hun nieuwsbrief uitgekomen. Bekend van hun vaderdag aanbiedingen, komen ze nu ook met een kerstaanbieding. Meer info op hun website.

 Uw kerstuitje in hogere sferen……………!Een witte kerst kunnen wij u niet beloven, maar wel een heel bijzondere viering van uw eindejaarsdiner. U krijgt een vliegles in een heuse vluchtsimulator en sluit af met een gezellige kerstborrel en een viergangen kerstdiner in de sfeervolle molen De Jonge Dikkert (Jeunes Restaurateurs d’Europe)
Voor alle informatie klik hier 

 

  

 
Speciale korting voor trouwe klanten.
Bent u al eens bij ons geweest, maar wilt u nu eens in de nieuwe Boeing 737 simulator vliegen, dan bieden wij u als terugkerende klant 20% korting aan op al onze arrangementen*. *Niet in combinatie met  andere acties.


Uw bedrijfsuitje of relatiedag in het voorjaar 2011

Boek voor 31.12.2010 uw bedrijfsuitje of relatiedag voor het voorjaar tot 31.03.2011 en u ontvangt 10% korting op onze basis arrangementen. Voor meer informatie over dit arrangement en andere programma’s
KLIK HIER

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x