Emma Field – Corpse Identified

Tja, hoe begin je nu zo’n newspost met als titel: “Emma Field – Corpse Identified”. Het vliegveld ‘Emma Field’, voor diegene die al wat langer meedraaien in het FS wereldje is dat onderhand wel een begrip. Zou er ook weer een Emma Field voor in FSX komen. En dan blijkt het FS wereldje toch wel een klein wereldje te zijn en hoe ga je dan met elkaar om. En wat voor plannen, ideeën kan je nog meer maken cq uitvoeren. Klik op het bijgevoegde plaatje en bekijk daarna de YouTube announcement van Bill Womack. Emma Field is nog een open eind. Nieuwe plannen door Bill Womack. En mooi om te zien hoe een developer het een en ander probeert uit te leggen, middels het moderne YouTube. Ik vond dit zeker een newspost waard.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x