Flight Pro Sim – Kopen of niet…..

Momenteel is er enige discussie op diverse forums over een ‘nieuwe’ flightsimulator. Deze zou zelfs mooier en beter zijn dan FSX. Met meer standaard vliegtuigen en vliegvelden. Genaamd “Flight Pro Sim”. Mooi geleverd in een boxed uitvoering. Een website vol overtuiging. MAAR….. trap er niet in. Het blijkt de flightsimulator van FlightGear te zijn. En zoals u misschien wel weet, FlightGear is gratis !! of  juist wel anders gezegd, FlightGear is Open Source. Koop dus geen software met de naam die lijkt op FlightProSim of FlightSimPro. U bent gewaarschuwd. Lees de ‘officiele’ statement op de FlightGear wiki.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
PapaSan
7 december 2010 12:47

inderdaad is dit een “afgeleide/concurrent ” van FlightGear te zijn. men beweert wel dat dit een “veel betere” versie is, zeker wanneer je de meest uitgebreide versie zou aanschaffen. voorlopig hou ik het maar nog bij FS9. bye bye.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x