Winnaar – FSWeekend Poster Actie – bekend

De winnaar van de FSWeekend poster actie is bekend. We hadden al eerder gevraagd om diegene die de FSWeekend poster zouden ophangen, daar een foto van te maken en onder de origineelste inzending zou er een prijs ter beschikking worden gesteld. Uit deze inzendingen zat een hele orginele en ook een die juist het gewone publiek op het FSWeekend attent had gemaakt. Deze winnaar koos voor het software pakket “Carenado C208 Grand Caravan FSX HD Series” incl. de Cargo uitvoering. Ik vind dit een goede keus. Fred, Veel vlieg plezier toegewenst !! En simMarket bedankt voor het beschikbaar stellen van deze prijs. Volgend jaar U ?

De winnende foto:

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x