FSWeekend 2010 – FSDeveloper

Morgen het FSWeekend in het Aviodrome te Lelystad (EHLE). Arno is daar ook bij aanwezig en vertegenwoordigd daarbij de website FSDeveloper. Wel logisch, daar hij ook deel uit maakt van het Nl2000 team. Arno zegt hierover het volgende: “FSDeveloper doet mee aan het weekend, omdat ik mensen graag iets meer wil laten zien van de mogelijkheden om zelf uitbreidingen voor FS te maken. En om ze te laten zien dat er een community op internet is speciaal over dat onderwerp. Hopelijk gaan daardoor nog meer mensen zelf proberen scenery of vliegtuigen te bouwen. …….. Klik op ‘Meer lezen…’ voor zijn vervolg.

Deze keer hebben we als thema het gebruik van SketchUp genomen, dus mensen kunnen tijdens het weekend op de FSDeveloper stand zelf proberen een object te maken met SketchUp, waarbij we ze dan kunnen laten zien hoe je dat daarna ook in FS kunt gebruiken.

Een andere reden om naar het weekend te komen, meer persoonlijk, is natuurlijk ook de kans om al die mensen weer eens te spreken die je normaal alleen maar digitaal spreekt :). Er zijn altijd mensen bij die je elk jaar weer spreekt.”

En vooral met dat laatste ben ik het echt wel met Arno eens. Ook dat is een wel zeer legitieme reden om naar het FSWeekend te gaan.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x