FSWeekend 2010 – Flight Illusion


Ook Flight Illusion is weer aanwezig op het FSwekend 2010: “Flight illusion zit nu in z’n 5 jaar en produceert echte gauges om in te bouwen in een simulatie paneel. Elk jaar staan we op het FS Weekend in Lelystad en dat doen we telkens weer met nieuwe producten. Ook dit jaar laten we de bezoekers dromen.

We hebben tal van nieuwigheden, zoals de Force Feedback yoke die nu helemaal op punt staat (een GA versie en een B737 versie), het volledig Cessna paneel dat vanaf November te koop zal worden aangeboden, nieuwe instrumenten voor helikopter, voor WW2 Warbirds en nog vele andere spullen.

Flight illusion bestaat uit 4 man, stuk voor stuk enthousiaste mensen die de hobbywereld van cockpitbouwers een warm hart toedragen (wellicht omdat we zelf als hobbybouwer begonnen zijn)

Je vindt meer info op onze website www.flightillusion.com.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x