FSWeekend 2010 – Dutch Flight Network (DFN)


Hier de bijdrage van DutchFlightNetwork (DFN) voor het FSWeekend, maar ook vooral na het FSWeekend. “Wij vliegen samen online met Microsoft Flight Simulator via een eigen netwerk. Vliegen is prachtig en samen vliegen is nog veel mooier. Klik op ‘Meer lezen…’ voor het vervolg.

Flight Simulator en X-Plane hebben een multiplayer-optie die het mogelijk maakt om samen op internet een tocht door de lucht te maken. Dat maakt het allemaal een stuk gezelliger, zeker als je ook nog over het freeware programma TeamSpeak beschikt en dus met elkaar kunt praten. Wij beschikken over een host programma op onze DFN-server waardoor wij de mogelijkheid hebben om met alle FS versies en X-Plane tegelijk te kunnen vliegen. Niet alleen piloten zijn welkom bij ons, maar ook mensen die de luchtverkeersleiding (ATC) willen verzorgen. Naast het virtueel samenkomen hebben we ook regelmatig real-life meetings waarbij verschillende aspecten van vliegen aan bod komen zoals een DFN-dag vol met workshops, een FSweekend, een spottersdag of zelfs meevliegen in een écht vliegtuig.

DFN onderscheid zich door laagdrempelig te zijn voor iedereen die net nieuw is in het online simmen maar we hebben een groep mensen die al wat langer vliegen en graag nieuwe leden helpen met allerlei technische maar ook sim gerelateerde onderwerpen en dat kan gewoon in een apart kanaal op onze eigen DFN server in het Nederlands

Vliegen bij DFN is gratis.

www.dutchflightnetwork.nl

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x