FSWeekend 2010 – HCC Fryslân


De ‘algemene’ HCC!Flightsimulator is aanwezig op het FSWeekend, maar ook een min of meer zelfstandig flightsimulator groep. Genaamd “HCC Fryslân”. Tijdens de hiervoor vermelde dagen en dus ook komende FS-dagen, laten wij derden, die al dan niet voor het eerst komen kijken, zelf vliegen met begeleiding van ervaren fs-ers. Dat is de kern van ons plan. Verder geven wij een flyertje uit aan echte belangstellenden. Er is nog meer info, echter daarvoor raad ik u aan om het FSWeekend te bezoeken.
Dit wordt altijd hoog gewaardeerd is onze ervaring. Door ook nog de Friese vlag te showen ziet men dat men ook in het hoge noorden terecht kan. Dit heeft in de loop der jaren dermate veel reacties opgeleverd dat wij meer dan 30 leden hebben. Met name ook daarom komen wij graag weer 2 dagen naar Lelystad.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x