FSWeekend 2010 – HCC!Flightsimulator

Hieronder de bijdrage van de HCC!Flightsimulator club.
Tijdens het komende Internationale FS-Weekend (zaterdag 6 & zondag 7 november) in het Aviodrome, zal net als andere jaren, de gehele Foyer HCC-gekleurd zijn. De regiogroepen Noord-Holland-Noord, Friesland, Groningen en Rijnmond hebben allen weer genoeg ervaren piloten ingeschreven om er een interessante beurs van te maken.

 

Klik op ‘Meer lezen…’ voor nog wat extra info.

De landelijke HCC!FlightSimulator staat zoals gebruikelijk op de kop van de zaal en zal een uitgebreide Helpdeskfunctie vervullen. Natuurlijk nodigen we het publiek ook graag uit, om achter de stuurknuppel plaats te nemen. We hebben weleens (onterecht) de naam van “Oude mannenclub” gekregen, maar als u goed kijkt tijdens deze beurs, dan valt het op dat we onder onze deelnemers ook jeugd hebben, een 13 jarige jongeman (Gerben) en een 11 jarige jongedame (Irene), die nu al weet dat ze later een “Echte” piloot wil worden. Ze vliegt zeer professioneel met de B737.

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x