FSWeekend 2010 – Motion Cockpit Preparations

Waarom zou je het FSWeekend a.s. weekend moeten bezoeken. Uiteraard om veel indrukken op te doen en je te laten inspireren door de andere Flightsimmers, maar wat dacht je van onderstaande mogelijkheden.


Klik op ‘Meer lezen…’ voor zijn verhaal erachter.

Dit is de 3de keer dat ik meedoe aan FSweekend.

In 2008 was dat de generatie 3 motion cockpit,

In 2009 was het een generatie 4 motion platform prototype, zie filmpje van FSWeekend 2009

In 2010 zal het de (bijna afgebouwde) generatie 4 motion cockpit zijn.

Met de flightsimulatie hobbie kun je zoveel kanten op:
Ik heb gekozen om de virtual reality belevenis zoveel mogelijk  te versterken, met allerlei zelfgebouwde toevoegingen, zoals op dit plaatje te zien is. Met de demo’s op FSweekend probeer ik te laten zien wat er allemaal mogelijk is met flightsimulator zonder dat het heel veel geld hoeft te kosten. Ik hoop hiermee de jeugd en collega hobbisten te inspireren om zelf ook lekker te gaan knutselen. Dit lijkt aardig te lukken, want er zijn verscheidene mensen die nu iets soortgelijks aan het bouwen zijn.

Een van de fantastische dingen in de FS hobbie is de bereidheid van vele hobbyisten om anderen te helpen. Ik probeer mijn steentje daarin bij te dragen door m’n projecten zo nauwkeurig mogelijk te documenteren op m’n website.

Aldus Roland van Roy.
Zeker een bezoekje waard tijdens het FSWeekend.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x