PC Pilot – November / December 2010

De nieuwe PC Pilot is weer uit. De November / December 2010 uitgave. Uiteraard weer met de bekende DVD erbij. Voor de inhoud van deze uitgave kunt u op de website kijken van PC Pilot. Met als inhoud weer aardig wat reviews. De Airbus vliegers worden zeker niet vergeten. De Airbus van Aerosoft en die van Just Flight. Voor de scenery kijken ze naar Andras Field & de Balearen. Een leuke Flight Adventure in de Pacific Northwest scenery. En een hardware artikel over de beste Flightsim PC / Meerdere monitors in FSX & de hardware CDU II van VRinsight. In Back to Basic, deel 4 van het nachtvliegen. Een behoorlijk compleet nummer. PC Pilot is ook weer aanwezig op het FSWeekend.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x