FSWeekend – Nog 1 week geduld


Nog 1 week geduld en dan is het zover, 6 & 7 november, FSWeekend. Het internationale Flightsim evenement opent dan zijn deuren voor ons flightsimmers. Er zullen vele demonstraties gegeven worden. Er zal veel uitgelegd worden. Hier en daar mag u ook zelf even een vliegtuig besturen. Ook zijn er dit jaar meer software leveranciers aanwezig. Dus juist die ene scenery en/of vliegtuig kunt u ook dan dat weekend kopen. Voor meer informatie over dit weekend, kijkt u even op www.fsweekend.com en krijg een impressie door de video te starten. Tot ziens op 6 & 7 november. Kunt u niet aanwezig zijn, geen probleem er zal door simFlight.NL een klein verslag geschreven worden.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x