FSWeekend – Simsensation Promo

Op het vliegveld Lelystad, Arendweg 37B, staat sinds kort een B737¬† NG full motion simulator. Deze is ook te boeken voor ons Flightsimmers die daar eens ervaring mee willen opdoen. En volgens het bovenstaand filmpje, “As real as it gets”. Natuurlijk een unieke kans om tijdens het FSWeekend daar ook eens een kijkje te nemen.¬†Speciaal tijdens het FSWeekend opent Simsensation zijn deuren, zodat u ook in de gelegenheid gesteld wordt om daar eens te kijken. (Polsbandjes voor entree worden beschikbaar gesteld). Wilt u eens in alle rust daar kijken, dan heeft Simsensation nog een leuke aanbieding voor alle simFlight.NL lezers. Deze is geldig 1 week voor en 2 weken na het FSWeekend. Meer info op de website van Simsensation.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x