HCC – Open Dag FS-Groep Haaglanden

Noteert u zaterdag, 02 oktober nog maar even in de Flightsim Agenda. Van 10:00 tot 16:00 uur organiseert de FS-groep HCC Haaglanden een open dag. Met als Agenda: Elk heel uur presentaties op het grote scherm o.l.v. het team van HCC Flightsimulator. Meerdere volledig ingerichte vliegplekken, o.a.: VFR-vliegen, PMDG B737-800 cockpit incl. VRinsight MCP Combo panel, X-plane. ProSim4U met hun Cessna 172 cockpitpanel, etc etc….
Klik op ‘Meer lezen…’ voor het persbericht en op de website van HCC Haaglanden vindt u nog meer info en het adres. Ook niet geheel onbelangrijk.

Agenda: Elk heel uur presentaties op het grote scherm o.l.v. het team van HCC Flightsimulator; Meerdere volledig ingerichte vliegplekken, o.a.: VFR-vliegen, PMDG B737-800 cockpit incl. VRinsight MCP Combo panel, X-plane; ProSim4U Cessna 172 cockpitpanel, schaal 1:1; B737 cockpitpanel, HCC Kennemerland; Falcon F16 demo team; Helidemo van Leo van Dorsten (real helipilot); Demo-opstelling NL2000 v4 met 3 beeldschermen (TripleHeadtoGo) i.c.m. Piper Warrior van Rien Cornelissen. Rien zal zelf ook deze dag aanwezig zijn; St. Hoogvliegers: ernstig zieke en gehandicapte kinderen zijn voor één dag piloot! Kijk voor meer informatie op www.stichtinghoogvliegers.nl; IVAO: online vliegen o.l.v. Arnoud Meyer, Rob Verhoeff en Nico Commijs; Een 2-tal infostands met alle info over Flightsimulatorgroep HCC Haaglanden, en over de HCC en HCC Haaglanden zelf.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x