Berlin – Brandenburg International Airport

 

Op komst is het nieuwe vliegveld in Duitsland: Berlin-Brandenburg International Airport. Deze zal Berlin Tegel vervangen en zal als Berlin-Brandenburg International Airport worden opgeleverd. Hoe zit dat met de addons in onze FlightSimulator ? zullen we alles over moeten zetten naar Berlin-Brandenburg International Airport ? Er zijn al developers die niet stil zitten om al het nieuwe Berlin-Brandenburg International Airport voor Flight Simulator te willen maken. Meer informatie over Berlin-Brandenburg International Airport is hier te vinden op Wikipedia. Je kan ook alle informatie vinden hier op de website van Berlin-Brandenburg International Airport

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x