Simkits – Hobbsmeter

Ook Simkits blijft nog aan zijn Cessna cockpit verder bouwen. Deze keer komen zij met de Hobbs meter als instrument uit. Deze wordt gebruikt om de uren bij te houden welke er gevlogen worden in relatie met het uren onderhoud schema. Simpel aan te sluiten via USB. Via de software valt in te stellen wanneer de uren geteld dienen te worden. Meer info op de product pagina van Simkits. Goedkoop is het niet.

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
kermit
2 oktober 2010 11:29

Ook ik vind de kosten buitensporig, zeker voor een simpel instrumentje als de hobbs meter.
Ik heb via ebay een hobbs gekocht voor omgerekend 12 euro all in,
met een simpel schakelaartje een compleet systeem voor weing geld.
groet

maikel - pe1123
30 september 2010 19:16

Lijkt mij handiger ontwikkelings kosten terug te verdienen als je een ‘stopwatch’ ook daadwerkelijk verkoopt. Ik kan me niet voorstellen dat ze er hier 1000 van verkopen?

Maar misschien ben ik met jan modaal niet helemaal een goed uitgangspunt. hihi

30 september 2010 18:06

Ik vind de prijs ook belachelijk hoog. Waarschijnlijk zit er ook de ontwikkelingskosten in. Het instrument heeft me wel op een idee gebracht om eens op de ‘rommel’markt ook naar zo’n teller te kijken. En dag gewoon via 12 volt aan te sturen.

maikel - pe1123
29 september 2010 16:09

Alles respect hoor maar ik dacht dat we met fs uiteindelijk toch over een hobby praten? Voor e200 kan ik heel wat horloges bij de kermis winnen lijkt me!?

Maar goed… geld moet rollen… we weten wat ze er bij de bank mee doen. 😉

4
0
Would love your thoughts, please comment.x