Hua Hin VTPH Project by Tic

De meeste kennen Tic (Jirayu Tanabodee) wel, de maker van VTBS Suvarnabhumi airport 2010. Tic heeft ook Hua Hin VTPH als freeware uitgebracht. Hua Hin VTPH staat onder de touristen ook wel heel bekend in Thailand. Hua Hin (letterlijk vertaald: Stenen hoofd) is de hoofdstad van het district Hua Hin in de provincie Prachuap Khiri Khan in Thailand. Oorspronkelijk heette Hua Hin Baan Somoe Rieng of Baan Leam Hin (Stenen punt dorp).

 Hua Hin is een van de populairste badplaatsen van Thailand, het ligt aan de golf van Thailand. De Thaise koning heeft er een paleis waar hij zich vaak terugtrekt. De plaats ligt op ongeveer 280 kilometer ten zuidwesten van Bangkok. Deze freeware scenery van Tic is hier te downloaden als freeware. Aan te raden is om deze freeware scenery alleen in FS2004 te gebruiken.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x