Crosshair IV Extreme-bord AM3

Voor veel mensen  is het moeilijk om een juist moederboord te kiezen waar ook je cpu op werkt en je RAM geheugen. Voor Flight simulator Fans is het belangrijk om een snelle computer te hebben en je graphics zo hoog mogelijk te zetten. Paar dagen geleden introduceert asus een nieuwe moederboord zogenaamd ” Asus RoG Crosshair IV Extreme-bord”. Dit moederbord is voornamelijk voor AM3 gebruikers die overclocken. Hier zit ook de 890FX-chipset in die wordt gecombineerd met de SB850-southbridge. Het bord is tevens voorzien van vijf pci-express-x16-slots, bijgestaan door een enkel pci-slot.. Ik moet zelf zegge sinds ik zelf een 890GX chipset heb werkt me Flight simulator een stuk sneller.

De videokaarten die in de uitbreidingssleuven gestoken kunnen worden, mogen bij een combinatie dankzij de Lucid HydraLogix-soc van verschillende generaties en van verschillende merken zijn: zo kan bijvoorbeeld een GTX240 van Nvidia worden gecombineerd met een ATI Radeon HD 5850. De overige features van het moederbord omvatten onder meer twee sata-300-poorten, zes sata-600-poorten en twee esata-aansluitingen. Verder zijn gigabit-netwerk, 7.1-kanaals-geluid en twee usb 3.0-aansluitingen aanwezig.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x