GeForce GTS 450

Nadat de GTX 400 series uitgebracht zijn. Zijn er nu ook GTS 400 series uitgebracht. De GeForce GTS 450 is paar weken geleden uitgebracht. De GTS 450 van nVidia is gebaseerd op de GF106 videochip en beschikt zodoende over 192 stream processors. De kaart wordt geleverd met 1GB aan GDDR5 geheugen dat via een 128-bits geheugeninterface in verbinding staat met de GPU. De nVidia partners die nu al hun eigen versie van de GTS 450 kunnen laten zien zijn ASUS, Club3D, EVGA, Gainward, Gigabyte, Inno3D, Galaxy, MSI, Sparkle en Zotac. En terwijl de bij de lancering van de high-end GeForce GTX 480 vooral veel eenheidsworst zagen hebben de verschillende fabrikanten nu de mogelijkheid gekregen en benut om andere koelers te gebruiken en om standaard overklokte kaarten aan te bieden. Volgens de specificaties zou dit een ideale kaart zijn voor FS2004 en voor FSX vanwege de hoge snelheid deze kaart te bieden heeft.

Als je op “Meer lezen…” klikt dat zie je al een aantal modellen zoals die van  ASUS, Club3D, EVGA, Gainward, Gigabyte, Inno3D, Galaxy, MSI, Sparkle en Zotac

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x