ATI 6000 Series videokaarten

ATI komt volgend jaar 2011 met een aantal reeks nieuwe ATI videokaarten. Dit zijn de 6000 Series. Alle toekomstige Radeon- en FireGL-kaarten zullen nu onder de AMD-Logo verkocht gaan worden. Volgens AMD heeft de naamswijziging te maken met de komende Fusion-processor, waarbij cpu en gpu gecombineerd worden op één stuk. Deze nieuwe kaart zal zoals de GTX470 en de GTX480 ook DX11 ondersteunen. Wil je je FSX een flinke boost geven dan is de ATI 6000 series zeker geen mistap. Er zijn ondertussen al een aantal nieuwe Benchmarks gevonden op internet. Als je op “Meer lezen…” klikt dan zie je de benchmarks van de aankomende ATI 6000 series videokaarten. Het nadeel van ATI kaarten zijn dat deze kaarten geen Psych X ondersteunen en niet over CUDA beschikken.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x