AMD komt met reeks nieuwe CPU’s

AMD heeft aangekondigt een aantal nieuwe AMD Quad Core Phenoms die binnekort op de markt te komen. Het gaat hier voornamelijk om de AMD Phenom 970 deze zal standard geklokt zal zijn op een snelheid van 3.5 .De retailversie van de Phenom II X4 970 zou gebaseerd zijn op het Deneb-ontwerp. De oem-variant zou op basis van het Zosma-ontwerp worden geproduceerd. De Zosma is eigenlijk een afgekeurde Thuban-hexacore, waarbij dan slechts vier van de zes cores zijn ingeschakeld. AMD heeft op dit moment al het snelste cpu standard geklokte op 3.4. 

Deze nieuwe cpu zal veel door FSX gebruikers gebruikt worden omdat deze nieuwe cpu heel ver over te klokken is. Dit houd in de de Black edition van AMD makkelijk over te klokken is naar 4.0 en hoger met een lagere voltage. De nieuwe AMD phenom zou volgende maand in de winkels moeten liggen.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x