FlightXPress – September 2010

De nieuwe FlightXPress – september 2010 – is al sinds enige dagen uit. Het duitstalige flightsim blad wat elke maand uitkomt. Vol met nieuws, reviews, verhalen en wetenswaardigheden. Iets in dit nummer over Flight Simulator 2012. Wat voor tools zijn er om FlightXPress onderweg te kunnen lezen. Deel 1 van de Boeing FMC. Deel 5 van het beschilderen van je toestel. Hardware review van de ACE737 Yoke, met het vervolg van het bouwen van je cockpit. etc etc…. Meer info over de inhoud hier. En inmiddels is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten via je account van simMarket. Weet je zeker dat elk exemplaar van FlightXPress op tijd bij je thuis bezorgd wordt.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x