Planenutter Repaints


Een tijd geleden kwam er een addon hier uit op simMarket.com. Koop je deze addon dan kan je een repaint voor je laten maken door Will Larmour. Uiteraard heb hier gebruik van gemaakt. Ik heb de 747 PMDG China airlines (Dreamliner colours) laten painten. Na paar dagen kreeg ik alles toegestuurt naar mijn mail en heb ik deze paint eens uitgeprobeerd. Tot mijn verbazing gaat het hier om hele hoge kwaliteit paints die gemaakt worden. Het is zeker de moeite waard om dit zelf eens uit te proberen. Als je op ” Meer lezen ” klikt heb ik wat fotos van de paint voor jullie online gezet. Om toch een idee te krijgen hoe hoog de kwaliteit is.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
28 augustus 2010 20:11

Is een mooie repaint heeft allen wat kleine schoonheids foutjes zoals de donkerblauwe kleur klopt niet echt deze moet de zelfde kleur donker blauw zijn als de motoren.
En ook is de kleur blauw in de deuren en Boeing titels is donkerder dan de rest van de romp en dat hoord niet dit hoord een kleur te zijn.

0
Would love your thoughts, please comment.x