PC Pilot – Juli / Augustus 2010 II

Ik kom nog even terug op de inhoud van het nieuwe nummer PC Pilot – Juli/Augustus 2010. Mooi review over de Orbx Pacific Northwest scenery. Maar ook een uitgebreid review over de Concorde X. De B-17 van A2A Simulations. Een korte introductie van de software FSFlying School. (welke ik zelf ook nog eens moet uitproberen). En zelfs 4 jaar na datum een artikel over het installeren van FSX met de Service Packs. Artikel over FMC Flight Planning. In de serie ‘Back to Basic’ Night Flying, deel 2. Hints and Tips gaat in op FSUIPC voor je FS. Al met al veel om te lezen. ik zit nu ongeveer op de helft.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
maikel - pe1123
10 augustus 2010 10:40

Met veel moeite (vrijwel) niets gelezen tot ik op vakantie ging. Nu net weer thuis dus we kunnen weer terug de virtuele sky in. 🙂 Dat fs flying school trekt ook mijn interesse ja. Eens een youtube bekijken. M.

0
Would love your thoughts, please comment.x