MegaAirport Amsterdam – AutoAFCADUpdater FS2004

Eerder werd hier door Rob de  AutoAFCADUpdater X al aangekondigt voor FSX. Voor de Fs2004 gebruikers heb ik wat goed nieuws. AutoAFCADUpdater zal binnenkort ook voor FS2004 beschikbaar worden gesteld. Volgens Ivap kan dat ongeveer 2 weken duren. Kortom de release datum is nog niet bekend. Velen weten dat een correcte afcad( Regarding Windirections) haast onmogelijk is op schiphol zowel FS2004 als voor FSX. Voor meer informatie over deze addon verwijs ik jullie hier naar het forum van a51-zone.net.

Wil je de afcad van Mega airport bewerken. Dan is het aan te raden om AFX te gebruiken. Gebruik geen Afcad 2.21 van lee swordy of oudere versies. Mega airport amsterdam is namelijk niet compitable met Afcad van Lee Swordy. Ga je dat toch doen dan krijg je dubbele gates en gebouwen zoals de verkeerstoren.

Comments are closed.