Latin VFR – Miami International airport (KMIA)

Ricardo laat mij zojuist weten dat ze in het jaar 2011 beginnen aan hun grote mega scenery  : Miami International airport (KMIA). Dit is ook meteen de Geboorte plaats van Ricardo de eigenaar van Latin VFR. De reden dat ze in 2011 beginnen is omdat Miami airport al de laatste tijd hoop veranderingen aangebracht hebben aan het internationale vliegveld en steeds maar gebouwen bij komen. Waardoor ze dus op een later tijdstip beginnen met het maken van dit vliegveld voor Flight Simulator. Uiteraard hou ik jullie hierover op de hoogte ook ik zelf ben nieuwsgierig naar dit vliegveld als dit voor Flight Simulator word uitgebracht door Latin VFR.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x