Phrasong – Bangkok International airport Dong Maung

Wie kent het niet bangkok airport. Alle internationale vluchten landen bijna iedere dag wel in Bangkok. Er zijn 2 vliegvelden in bankok, VTBD (Doung Maung airport) en VTBS (Suvarnabhumi airport). VTBD is het oude vliegveld van bangkok dat per 2006 alleen Domestic vluchten uitvoert. Voor de opening van Suvarnabhumi airport in 2006 had Don Muang de  Iata luchthaven code BKK. Deze code heeft het overgedragen aan de nieuwe luchthaven. Don Muang heeft sinds 25 maart 2007 de IATA luchthaven code DMK. Vanwege de beperkte capaciteit en de daarbij behorende overbelasting is men in 2002 begonnen met de aanleg van een nieuwe internationale luchthaven, Suvarnabhumi airport genaamd. Klik op ‘Meer lezen…’ om de Freeware scenery van Phrasong the downloaden Bangkok International Airport DongMaung (VTBD)

De bouw van de luchthaven was al meer dan 40 jaar gepland, maar door corruptie en politieke problemen heeft het tot 2002 geduurd voor de eerste paal geslagen kon worden. Suvarnabhumi airport heeft per 28 september 2006 alle commerciële operaties (internationaal luchtverkeer en binnenlandse vluchten) van Don Muang overgenomen. Dit heeft precies een half jaar geduurd, en toen is een aantal maatschappijen, deels, voor hun binnenlandse verbindingen teruggekeerd naar de oude luchthaven.

Phrasong heeft VTBD gemaakt voor FS2004 door hele hoge kwaliteit fotos te gebruiken. En is hier te downloaden als Freeware. Voor de mensen die problemen hebben met een memory leak, kan je service pack 1 hier downloaden

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x