IVAO – FS Lan Party 2010

fslan_logo

Op 2 oktober 2010 organiseert IVAO België voor de 9e keer de FS Lan Party, welke zal doorgaan in Everberg, België. Het idee van de FS Lan Party ontstond 9 jaar geleden, IVAO België besliste toen om het concept van een lan party uit te werken, maar specifiek voor flight simulation. Het resultaat hiervan is een jarenlange traditie en een evenement met steeds groeiende populariteit. Elk jaar kan de organisatie rekenen op 100 deelnemers en veel meer bezoekers.

Deelnemers kunnen in een lokaal netwerk onder volledige begeleiding van ATC vliegen gedurende de volledige dag. Hiervoor worden ongeveer 8 luchthavens geopend op een korte afstand van elkaar om maximaal plezier te bezorgen.

Elke deelnemer maakt ook kans op één van de meer dan 50 prijzen die ons aangeboden werden door de verschillende sponsors!

Naast het vliegen is er ook het sociale aspect van het evenement: je hebt de mogelijkheid om te praten met gelijkgestemden over onze hobby. Daarenboven kan je eindelijk dat gezicht zien van die persoon die je al jaren online tegenkomt!

Als je van vliegen of luchtverkeersleiding houdt, dan moet je 2 oktober in je agenda opschrijven en ons vervoegen op dit fantastisch evenement.

Meer informatie over het evenement kan je vinden op onze website:
http://www.fslanparty.be/

Je plaatsje kan je eveneens op onze website reserveren:
http://www.fslanparty.be/shared/register.php

We hopen jullie allemaal welkom te kunnen heten op dit evenement!

Een woord van dank aan onze sponsors, zonder hen was dit evenement niet mogelijk:
CaptainSim, Classics Hangar, Commercial Level Simulations, FlightSimLabs, Flight1, FS2Crew, FSAddon+, Hifi Simulations, HobbyMaster, JustFlight, JustPlanes.com, MicroWings, PCPilot, ProSim4u, Shade Tree Micro Aviation, TNT Airways and Vertical Reality Simulations.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x