Phrasong – Chiangmai Thailand (VTCC)

Phrasong heeft mij zojuist gemailt dat er een Beta versie vrijgegeven is van ChiangMai International Airport. ChiangMai staat bekend in Thailand als de grote stad in het Noorden en bekend om de mooie bergen dat ook de grens is tussen Birma en Thailand. Tegenwoordig wordt ChiangMai Airport ook voor Internationale vluchten gebruikt.

Waaronder China airlines dat rechtsreeks van Taipe naar Chiangmai vliegt. Ook Chiangmai airport word gebruikt voor domestic vluchten van bijvoorbeeld Bankok naar Chiangmai. Deze Scenery zal waarschijnlijk freeware worden. De beta versie is hier te downloaden. Zodra er meer nieuws is over deze scenery laat ik jullie dat uiteraard weten.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x