Aerosoft – Andras Field (Final)

Yes…. Hij is uit. Lang naar uitgekeken. De nieuwe scenery uitgegeven door Aerosoft: “Andras Field”, een creatie van hoe kan het ook anders, Andras Kozma. Een soort van fictief vliegveld in Duitsland. Vlak bij de Zwitserse en Oostenrijkse grens. Er is een KMZ bestand die in Google Earth de plaats aangeeft. Mooi om te zien dat op dat stuk grond een vliegveld gebouwd is. Je kunt er op de een of andere manier een stuk grond kopen en er een gebouw op plaatsen, zoals gedaan door simMarket, Aerosoft en FSCene. Meer info via simMarket, te koop voor € 22,94. Waarschijnlijk is dit project wel een beetje te vergelijken met “Emma Field”. Maar dan op Europees gebied.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
2 juli 2010 12:54

Mbt online simmen… tja, dan hoop ik dat de controller ook de website simFlight leest. Is die toch iets op de hoogte.

En mbt je eigen kist. Goed idee. Tailnumber kan natuurlijk al met je eigen repaint. En voor wat betreft de cockpit, vaak kan je handmatig ook nog wel wat ‘schikken’ met je instrumenten. Extra add-on software ? Je zou Carenado eens kunnen mailen met je vraag. ?
Rob

vogelvrij
2 juli 2010 09:46

Wel leuk idee, alleen lastig als je online simt aangezien het een fictieve luchthaven is 😛

Ik zou wel eens de mogelijkheid willen zien om je eigen (gepimpte) Piper Tomahawk bijvoorbeeld te kunnen kopen van, ik noem maar een addonbouwer Carenado. Van tevoren aangeven wat je er in en eraan wilt hebben, inclusief tailnumber.

0
Would love your thoughts, please comment.x