simMarket – Real Environment Xtreme v2.0 (FSX)

Versie 2.0 van het software programma ‘Real Environment Xtreme’ is nu ook als boxed versie beschikbaar via simMarket. Eenvoudig te bestellen via uw account. Deze versie is alleen geschikt voor FSX. Afgekort heet deze software REX. REX is een hi-definition, foto realistische textures upgrade voor je FSX Flightsim. Incl. een vluchtplanner en Weather Engine. Volgens de kenners een must have voor je flightsim. Meer info en verkrijgbaarheid via simMarket dus. Heeft u al ervaring met deze software, laat het ons weten.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
First LT. Hunter
22 juli 2012 20:37

Ik ben al een tijdje aan het zoeken voor de gratis download can REX. Weet iemand een veilige website om dezen (met setup) te downloaden?

maikel - pe1123
1 juli 2010 17:07

Mmm, en ik ben juist al een tijdje aan het overwegen om vanaf active sky naar rex over te stappen. hihihi, blij met je stukje tekt ‘vogelvrij’.

Ik wacht zo ie zo even want op het forum staan al screens met wolken schaduw dus wie weet is rex 3.0 je van het tegen die tijd.

vogelvrij
1 juli 2010 00:55

Jaaaaaaaa fraaie software, vooral de wolkenluchten zijn super! Alleen de weather engine vind ik wat matig: veel plotselinge weersovergangen als je van de ene metar naar de andere komt, dus veel heen en weer gezwiep, overspeed, etc. Voor de weersmachine val ik nog terug op Active Sky: deze is toch wat ‘smoother’ en werkt goed samen met REX…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x