FSMagazin – 04 2010

De nieuwe FSMagazin is al weer enige tijd uit. Het Juni/Juli nummer. Ook hier weer de nodige korte newsitems mooi samengevat over wel 6 pagina’s. Met ook weer vele reviews, zoals Lelystad en Rotterdam scenery voor FSX. Vienna van FlyTampa. Ook FSMagazin besteed aandacht aan de Pacific NorthWest scenery van ORBX. Met een kleine aandacht aan 1S2 & 7S3. Van Aerosoft de Santorini X scenery. Voor Fs2004 het vliegveld “LYBE”. LatinVFR met “MHTG” & “MROC”. En een 6 pagina tellend review over de Concorde X. Van FlightsimLabs. En voor de liefhebbers van General Aviation de Carenado C185F. Of voor de snelle jongens, de Epic LT. FlightTraining en uitleg over de Aswolk m.b.t. de consequenties. Core i7 & Win7…. de combinatie…. pfff… het blad staat aardig vol met interessante artikelen. Als extra dit nog. Meer info over FSMagazin via de Website.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x