SIRX2009

Even onder de aandacht brengen. Wat er zoal mogelijk is met FSX qua ontwikkeling van de scenery’s. Dan met name de foto scenery met een resolutie van 1m/pixel en soms zelfs 50cm/pixel. Deze ontwikkeling van de scenery is gespitst op Italië/Oostenrijk/Zwitserland. Bedoeld voor de professionele simmer. Ik begrijp dat de totale grote 400 Gig is en download op aanvraag met reden omkleed. Genoemd: SIRX2009.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
maikel - pe1123
6 juni 2010 14:59

Jeetje, mooie onder grond hoor. Ik heb nog nooit foto ondergronden gebruikt maar dit ziet er wel stoer uit. Alhoewel de steden wel wat overbelicht lijken en ik me nog afvraag hoe overgangen naar nacht en een ander jaar getijden eruit zien.

Wel mooi, zal alvast wat gb´s reserveren. haha.

0
Would love your thoughts, please comment.x