FlightXPress – Juni 2010

De zomer editie van het duitstalige blad “FlightXPress” is uit. Het juni 2010 nummer. Met een aantal nieuwsitems, de NOTAM’s genaamd. En een woord van de editor dat er straks 12 nummers per jaar zullen uitkomen. Wel zal de prijs iets verhoogd worden na al die jaren. Er worden in dit nummer weer een aantal vliegtuigen onder de loep genomen, zoals Project Airbus A380, de Wilco A380. Maar ook de A380 voor X-Plane. En een uitgebreid review van de Carenado Bonanza F33A. Er worden ook veel scenery’s kort belicht zoals, Antalya – Wien – Santorini – Dutch Harbour – Bagdad – Strasbourg en de nieuwe Brisbane van Orbx. Het home cockpit project gaat ook gestaag verder. Een klein artikel over het zelf in elkaar zetten van een PC voor FSX. Al met al weer een hoop leesplezier. Meer info over de inhoud op de website van FlightXPress.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x