Flightsim Tools – Airport Wizard v1.02

Flightsim Tools heeft de software “Airport Wizard”. U kunt hiermee elk vliegveld voorzien van uw eigen verlichting. Zelfs de lamp keuze kunt u nog maken. Maar ook de taxiways (centerline) kunt u aanpassen. Het is geprijst voor € 16,60. Er is een demo versie, waarin u de vliegvelden in België kunt aanpassen. Ik raad u aan om er eerst mee te spelen voordat u tot de aanschaf overgaat. De vliegvelden in België heeft u dan alvast voorzien van verlichting. Nu de update naar versie 1.02.


Airport Wizard updated

FlightSimTools.com has released Airport Wizard version 1.02. Airport Wizard is a simple tool for easily improving the look of airports in FSX and FS9. It allows adding illuminated aprons, improved taxiway lines and 3D taxiway lights to airport with a few clicks. The new version now allows changing the color and appearance of taxiway lines and also corrects a few problems.

For more information, please visit http://www.flightsimtools.com/apwizard

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x