Computer Pilot – Juni / Juli 2010

En de nieuwe Computer Pilot is weer beschikbaar. Het Juni / Juli nummer van 2010. Wederom een dik nummer, met ook weer de broodnodige reclame erin. Mooie reviews, waaronder German Airports 3 X, Simcheck A300, Discus Glider X, Cessna 185 Skywagon van Carenado en de OH-58D Kiowa…. daar moest ik echt even voor bladeren wat dat nu eigenijk is. Ook een mooi verhaal over het vliegen met een “Float Plane”. Hoe ga je om met Emergency Procedures… train je die ook voor jezelf.. of ga je er van uit dat het niet nodig is. Mike Ray met een verhaal over “Let’s make a pretty good but realistic and cheap cockit setup”. Iets over ‘Fuel Planning’ valt er te lezen etc etc. Meer info op de website van Computer Pilot. Een abonnement is wel een aanrader.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x