AviatorPro – Al 5 Episode's online

Zoals eerder gezegd, de vervolg serie van Aviator90 – AviatorPro – is begonnen. Deel 5 staat nu ook online. In de afgelopen delen werd de motor uitgelegd. Tijdens een cross country meer over de propellor. Episode 3 een basic start met ATC. Episode 4 ging het over de ‘Basic Six’. Op een zeer rustige wijze wordt dit allemaal uitgelegd. Met mooie illustraties en filmpjes. Meer info hier. Er volgt nog veel meer. Ik kan alleen maar zeggen, stap nu in, dan is het allemaal nog te volgen. Er zullen ook online vluchten gepland worden. De kracht van dit alles is dat er onderling ook over gediscussieerd wordt. Je leert ook weer van elkaar. Episode 5 is een real flight. Met veel uitleg. Die ga ik zo nog even kijken.
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
16 mei 2010 12:03

Voor de facebook liefhebbers:
http://www.facebook.com/angleofattack

Kunnen we vandaag, zondag, nog even over de 1.000 liefhebbers heen gaan.

0
Would love your thoughts, please comment.x