Demo – Instant Scenery Maker

Op zaterdag, 15 mei a.s. houdt de HCC!Flightsimulator weer een bijeenkomst. In het Wijkcentrum “de Wieken” in Almere. Zij hebben in de grote zaal 2 spectaculaire extra onderdelen voor u in petto:
• (11.30 uur) Jan Willem Knoppers laat zien hoe m.b.v. “Instant Scenery” elke landschap kan worden voorzien van extra objecten op de plek die jij graag wil. Het plaatsen gebeurt binnen FS (FS2004 en FSX), zodat je direkt bepaalt hoe het eruit gaat zien. Keuze uit duizenden objecten die al in FS aanwezig zijn, of het nu om een gebouw, vliegtuig, vaartuig, luchthaven object gaat, maakt niet uit. Voor het plaatsen is geen programmeerkennis nodig, zelfs de beginner kan met de programma starten. De op deze manier gemaakte scenery is vrij te verspreiden. Klik op ‘Meer lezen…’ voor het vervolg van het programma.

  • (13.15 uur) Na de lunchpauze een vooral op de beginner gericht algemeen vragenuurtje(s), Peter de Loos zal belangrijke en brandende vragen beantwoorden. Het kan van allerlei soort zijn. Schroom niet deze te stellen want er zijn geen domme vragen. Ook wij zijn allemaal met vallen en opstaan begonnen. Neem pen en papier mee, want dit wordt een enorm leerzaam geheel, ook al heb je zelf nu niets te vragen!

Ook heeft hij wel een kleine demo in petto maar het belangrijkste thema is vandaag dat de beginnende vlieger met vragen komt en zo dan ook verder geholpen wordt.  Bijvoorbeeld hoe maak ik een goede start of een goede landing? Het laatste is wel van essentieel belang. Mochten jullie nog tijd hebben deze week start je vliegtuig op en maak een oefenvlucht. Alles wat je aan vragen tegenkomt noteren en stel deze op de volgende bijeenkomst. Alvast veel geluk bij de voorbereiding.

Verder op deze mooie zaterdag:

  • De beginnershoek, vlakbij de ingang. Voor alle beginnersvragen en voor “Nieuw-komers” is dit de startplek.
  • Een heel gezellige FS-gerelateerde en zeer goed gevulde leestafel.
  • De helikopterpiloten zullen ook hun kunsten weer vertonen met de speciale helikopter besturing. 
  • Voor het lenen van een van onze dvd-films, vragen wij wel het meenemen van uw HCC-pas. Voor vragen over deze uitleenservice kan u zich wenden tot Jan Henri Sonneveld.

Tweedehands verkoop. Van leden – Voor leden. Bent u in het bezit van goedwerkende, door u niet meer gebruikte hardware, neem het mee. U bepaalt de prijs en wij doen ons best het voor u te verkopen. 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x