PC Pilot – Mei / Juni 2010

Even nog de aandacht vestigen op het nieuwe nummer van PC Pilot. De uitgave van Mei / Juni 2010. Mooi dik nummer en ik zal het tijdens de mei vakantie eens van voren en van achteren door nemen. Vooral ook juist die kleine artikelen en eens de advertenties. Uiteraard weer de nodige reviews. Met ook een mooi artikel over FSX AI-Traffic. Komt goed uit. Ben nu net een beetje aan het kijken wat voor AI-Traffic pakket ik xtra in FSX zal installeren. Dus dat ertikel maar eens goed doorlezen. Bent u ook nieuwsgierig naar de overige inhoud, kijk dan even op de website van PC Pilot. O ja… Vergeet niet dat er altijd een DVD wordt bij geleverd, met leuke info er op !!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x