PC Pilot – Maart / April 2010

Met enige vertraging is het nieuwe nummer van PC Pilot (Maart/April 2010) dan toch op de deurmat gevallen. Een mooie luide plof. Waarschijnlijk heeft de postbode er deze keer iets langer overgedaan om al die artikelen te lezen, zoals de vele reviews, zoals: 767 Captain (Captain Sim), PBY Catalina (Aerosoft), P-51D Mustang (Flight1), Airshow Pilot (Just Flight), Avro Lancaster (First Class Simulations), My Traffic 2010 (Aerosoft) en voor de hardware M-Panel (VRInsight) en de HAT-Track (VRInsight). Toch geen kleine titels. Een nieuw item zijn de Q&A topic. En mijn favoriete artikel blijft toch “Back to Basics”. Ook nieuwsgierig naar de inhoud, dan link ik u even door naar de website van PC Pilot. Het Maart/April nummer. Voor meer info over een abonnement kijk dan even hier.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x