FSmagazin – Februari / Maart 2010

Weer mooi voor het weekend uit gekomen, het duitstalige blad “FSmagazin”. Uitgave Februari / Maart 2010. Met weer de nodige reviews, Small Airfields Switserland (deel 6), Fly Boston en de stad Chicago uit de serie US Cities X. Maar ook weer vele leuke kleine newsitems. Mooi samengevat op een paar pagina’s. De net uitgekomen A320 Basic Edition van Air Simmer, voor Fs2004. (met wel 8 pagina’s !) maar ook de Embraer Regional & Piper Cup & Piper PA32R 301 Saratoga worden niet vergeten. Ook de nieuwe “Electronic Flight Bag” van AivlaSoft wordt aan de tand gevoeld. En voor de theorie gaan ze in op de ILS. Er wordt ook nog wat gespeeld met de hardware van VRInsight. Meer info over de inhoud op de website van FSmagazin. Ook als PDF via simMarket.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x